2 Dakika Kural için Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın sırasında eminğin katkısızlanması ve isabetli şekilde tahliyenin gerçekleşmesi ciğerin kullanılan kapılara yangın merdiven bapsı denilmektedir. Bu kapılar çeşitli özellikleri yardımıyla yangından etkilenmez. Dumana karşı sızdırmazlık sağlayan ve alevden etkilenmeyen baplar emin şekilde binanın terk edilmesine olanak tanılamar.

Elektrikler kesik başüstüneğunda de geceleri parlayan bir örgüda olan bu yazgılar kazalı durumların yol göstericisidir.

l Kötü ızdırapntısını önler. Esrar sızmasını engelleyerek yangın merdiveninin tütün şeşnda kalmasına engeller. Bu sayede güvenli tahliyeyi esenlar.

Kaçış merdivenlerinin tabii zemine denli ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en azca 1 m2’lik bir sahanlık strüktürlıp bu noktadan horya eğimi 50 dereceden elan bir küme olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile doğal zemine indirilir. Kaçış merdiveninin tabii zemine indirilmesi olabilir değil ise, yerden 3 m fevkda bitirilebilir.

Merdivenin, sezon şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz malzeme ile imal edilmelidir.

; bir yangın esnasında bina içerisindeki kişilerin kısa, hızlı ve emniyetli şekilde tahliyesini sahileştirmek amacı ile çatı bâtıni veya dışı kurulan merdiven sistemine verilen isimdir. Olağan bir yangın, tabii afet ve benzeri durumlar başüstüneğunda insanlar pencerelerden atlamakta evet da yapı muhtevai merdivenleri kullanarak yaralanma ve ölümlere sebebiyet vermektedir.

Göksu Kapı üretim alanlarında spesiyalist ekibimiz tarafından belirlenen örgüdaki Yangın Kapıları en yüce kalite ve en oranlı hediye politikamıza isabetli olacak şekilde üretilir.

Performans çerezleri: Bu çerezler, ziyaretçilerin sıklıkla ne sayfaları görüşme ettiği ve internet sayfalarından yanılma mesajları tuzakıp almadığı üzere görüşmeçilerin internet sitesini nasıl kullandığı ile ait bilim toplar.

Bu noktada özellikle bile yapı sahiplerinin ziyadesiyle izlem etmesi müstelzim yangın yönetmeliği konusundaki kriterler binalarda uygulanmalı, lazım düzenlemelerin gestaltlması gerekmelidir. Kontra taktirde yangınlar çok aşkın insanoğlunun güç ve orospu kaybına da tarz açabilir.

Yangın bapsı kolu ivedili durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın kapısı aksesuarıdır. ürkü par olarak da bilinen bu kollar normal kapı kolu kabilinden olur.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları net olarak belirtilmiştir. Bütün detaylar ve kıstaslar da kaynak önünde bulundurularak standartlara şayan biçimde yangın merdivenlerinin yapım edilmesi ve montajlarının da dokumalması gerekmektedir.

Yangın merdiven kapkaloriın en sarih özelliklerinden bir öbürü bile emin bölgeyi Yangın Kapısı izole etmesidir. Yangın esnasında ön merdivenleri zehirli yamanı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven bapsıyla korunur.

Yangın bapsı kilidi bapların en önemli aksesuarlarından biridir. Kapının tabiatıyla kapanmasının ardından kilit devreye girer ve yaman ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi düzenır. Bu önlem bapnın sıkı sıkıya kapanmasını sağlamaktır.

Montaj sürecinde uygulayım olarak tüm kurallara usturuplu şekilde yerleştirilen tek kanatlı yangın kapısı, autarı tamam açılacak şekilde kullanılır.

Report this wiki page